UYGULAMA MERKEZLERİMİZ »

KOŞU VE TABANLIKLARIN ETKİSİ

KOŞU VE TABANLIKLARIN ETKİSİ

Her birimiz kendi içimizde varlığımızı yönlendiren iddialı bir hedefi barındırız.. Kendimizi hayatta daha iyi hissettirecek deneyimler ararız.

Özgürlük hissi, yüksek performans arayışı

Doğayı keşfetmek, yeni bakış açıları edinmek ve farklı yollara varmak için bacaklarımız yanıncaya kadar koşmak istiyoruz. Bazılarımız formda kalmak, temiz hava almak için veya stres atmak için koşuyoruz. Evet, ama koşmak tüm bunlardan daha fazlası. Koşmayı sevmek aynı zamanda fiziksel çabayı, özgürlüğü, kendini yansıtmayı, rekabeti, doğayla ve insanlarla iletişim kurmayı da sevmektir.

Başlangıçta, hafif, güçlü ve hızla daha derin hissediyoruz. Rahat nefes almanın özgürlüğü ve ayaklarımızın altında sonsuzluğu hissediyoruz. Bu yükseltilmiş duygular stresi uzaklaştırır ve tüm düşünceleri uzaklaştırır. Bu zihin için bir mola ve günlük rutinden bir kaçıştır. Böylece netlik duygusu elde ederiz. Hayal kurarız.

Çılgınca koşma hissine odaklanmak için ayaklarımız en yakın müttefiklerimizdir. Konfor ve stabiliteleri - görünmez olsa da - genel refahımız için şarttır. Şimdiki anın tadını çıkarmamızı sağlar.

Koşarken her adım önemlidir. Zemin ve vücudumuzun geri kalanı arasındaki arayüz olarak ayaklarımız gerçekten sensörlerdir. 7.000 sinir uçlarıyla, vücudumuzun geri kalanına şok emilimi, denge, dayanıklılık ve itici güç hakkında bilgi iletmek için doğrudan beynimize bağlanırlar.

SIDAS olarak ayak ve yer arasındaki iletişimin, koşmaktan zevk almak ve performans için şart olduğuna inanıyoruz. Sidas custom tabanlıklar, ayak ve ayakkabı arasında tam bir sinerji yaratma konusunda uzmandır. Bu koşucunun koşu hissini en üst düzeye çıkarabileceği ve her ayak vuruşunda enerjiyi hissedebileceği anlamına gelir.

 

Sidas Custom Run ile koşmak, koşma ve tutkunuza odaklanma deneyimini tam anlamıyla yaşamak demektir.

Koşmanın tadını çıkarmaya devam etmek için, ayak vuruşunuzun kalitesi çok önemlidir. Yeterli koruma ile ayaklarınız daha stabildir ve ayaklarınız ne kadar stabil olursa, yorgunluğu o kadar fazla azaltırsınız. Arada sırada koşsanız da, koşmak hayatınızın parçasıysa da konfor koşmak için her durumda gerekliliktir.

 
SIDAS olarak ayaklarınızı korumanın,  konforlu ve emniyetli koşmanın anahtarı olduğuna inanıyoruz. Koşu ürün gamımız, koşucuların ayak vuruşlarının hissinden veya enerjisinden ödün vermeden yaralanmalara karşı koruma sağlar.
 
Sidas Custom Run tabanlıklarımız ile koşu ayakkabınızı optimize ederken kilometreler ayaklarınızın altında uçacak. Hedefleriniz daha da büyüyecek.
 

Sidas custom tabanlıkların gözle görünmeyen etkileri, ayağa göre şekillenen tabanlıklar ile koşucuların temellere odaklanmasına ve koşularından en etkin şekilde faydalanmasını sağlar.

 

BAYİİ OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ! »

E-BÜLTEN


SOSYAL MEDYA