UYGULAMA MERKEZLERİMİZ »

AYAKLARINIZI YARALANMALARDAN KORUMAK İÇİN 6 İPUCU

AYAKLARINIZI YARALANMALARDAN KORUMAK İÇİN 6 İPUCU

Sidas ürünleri ayaklarınızı mükemmel bir şekilde uyacak şekilde tasarlanmıştır, Bu nedenle salıklı ve rahattırlar. Çünkü ayaklarınız benzersiz !

1- Ayak analizi Günün büyük kısmını ayakta durarak ya da yürüyerek geçirdiğimiz için ayaklarımızın dengeli duruşu çok önem taşıyor. Tüm vücudumuzu taşıyan ve tüm hareketlerimizi destekleyen ayaklarımız… Ayağın gücü ve hareketliliği, doğal olarak ilerlememizi sağlar. Hepimiz dünyaya iki ayakla gelsek de, her ayağın şekli, büyüklüğü, hacmi farklıdır. Onaylanmış merkezlerimizde, hak ettikleri rahatlığı sağlamak için ayaklarınızı analiz edebiliriz. Sidas teknolojisiyle ayaklarınızı daha iyi tanımak için uzmanlığımızdan yararlanın.

2- Uygun ayakkabılar Ayaklarınızın benzersiz olduğunu biliyorsunuz, Neden onlara mükemmel uyan ayakkabı giymiyorsunuz? Normal, düsük veya yüksek kemerleriniz olsun, Standart seri üretilmiş ayakkabılar genellikle ayaklarınızın karmaşık ihtiyaçlarını karşılamamaktadır. Ayaklarınızın, yaptığınız sporlara veya ayakta ya da yürümeye harcadığınız zamana bağlı olarak farklı türlerde rahatlıklara ihtiyacı vardır. Bu yüzden uygun ayakkabıyı bulmanın zamanı geldi!

3- Ayaklarınıza uyan tabanlar Ayakkabının tabanı bir kılavuz görevi görür ve hizalama ve stabilite sağlar. Bize spor için maksimum rahatlık sağlar ya da sadece günlük hareketliliğimizde konforu beraberinde getirir. Ayak analizi, ne çeşit bir taban kullanmamızı keşfetmek için yardımcı olacaktır. Yüksek, orta veya düşük bir kemeriniz olsun, Hepsi için çözüm sunar.Sidas ayakkabı tabanlıkları şokları emer ve yaralanmaları önler. Koşu, bisiklet, kayak, golf, tenis veya yürüyüş, vs için Sidas tabanlık çeşitlerimizi keşfedin.

4- Uygun çorap Sağ ayağındaki sol ayakkabını giymeyi hayal eder misin? Tabii ki değil! Sidas çoraplarla da bu ihtiyaca cevap veriyor. Sidas çorap, sağ ve sol ayakların farklı profillerine uyum sağlayarak ayaklarınızın şekline uyum sağlar. Cildinizde kabarcık, sürtünme ve diğer sürtünmelerden kaçınmanıza yardımcı olurlar. Sidas, tüm aktivitelerinizin ihtiyaçlarını karşılayan çok çeşitli çoraplar geliştirdi. Ayakların kışın soğuyor mu? Ayaklarınızın ve dolayısyla onların taşıdığı vücudunuzun geri kalan kısmına bakmak için bir çift ısıtılmış çorap seçin. Koşucu musunuz? Koşularınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak ve yaralanmaları en aza indirecek olan çorapları seçin.

5- Ayakkabınıza iyi bakın Bütün gün ayakkabılarınızı giyiyorsunuz. Terlediniz, yağmur ya da kar yağmış ve ayakkabılarınız ya da kayak botlarınız korkunç bir durumda. Onlara bakmak için yarına kadar beklemeyin. Mükemmel bir rahatlık sağlamak için ayakkabılarınızı düzenli olarak bir ayakkabı kurutucusuyla temizleyin. DryWarmer, her türlü ayakkabı ve eldiveni kurutmanızı sağlayarak anında ve sıcak bir şekilde rahatlatmanızı sağlar. Drywarmer, antibakteriyel temizlik sağlayan bir UV ışık seçeneğine sahiptir.

6- Spor sırasında ve sonrasında ayaklarınızı koruyun Spor cilt için stresli bir aktivitedir. Yaralanmayı önlemek ve hızlı iyileşmeyi sağlamak için spor öncesi ayaklarınızı korumak önemlidir. Sidas, ayaklarınızı korumak için bir dizi yeni krem ve jel geliştirdi. Dokuları ve doğal içerikleri egzersiz sırasında cildinize karışır. Artık ağrılar ve sürtünme ile ilgili her şeyi unutun.

Alışkanlıklarınızı değiştirin ve ayaklarınıza günlük yaşamınızda oynadığı rol için hak ettiği saygıyı göstererek davranın, Çünkü ayaklarınızın tüm vücudunuzu desteklediğini unutmayın!

İLGİLİ ÜRÜNLER

BAYİİ OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ! »

E-BÜLTEN


SOSYAL MEDYA